Keilaseura Klotti ry kiittää tukijoitaan
Yhteistyössä:

Naisten VS 15.5.

Kotijoukkue GH ei toisella kotikierroksellaan kyennyt yhtä tasokkaaseen peliin kuin tammikuussa.

Kierroksen joukkue oli TuUL, joka kärsi ainoan tappionsa juurikin GH:lle päivän ensimmäisessä pelissä.

Päivän antina TuUL kasvatti edelleen johtoaan toisena olevaan GH:n joukkueeseen, jonka tehtävä kärkipaikan valtaamiseen viimeisellä kierroksella vaikeutui.

Parasta henkilökohtaista tulosta keilasi nyt Jenna Laaksovirta (TuUL).

Kierroksen tulokset ja sarjatilanne alla.

Naisten VS-kierros Raumalla

Naisten valtakunnansarjan 3-kierros pelattiin tänään Rauman keilahallissa.
Kotijoukkueena pelannut GH oli kierroksen paras joukkue voittaen tuplakierroksen kaikki kuusi
peliä.
Päivän pelaajana hääri GH:n Sirpa Viljanen, jonka tulostaso ainoana ylitti 200 pistettä, ollen tasan 210,
Kotikierroksellaan GH saavutti kärjessä olevaa TuUL:in joukkuetta 444 pistettä ja jatkaa toisena.

Smash aloitti Kotkassa

Naisten liigapelit alkoivat kahdella pelatulla kierroksella Kotjkan uusitussa keilahallissa. Rataolosuhde oli kaikille haastava ja tällä kertaa Smashin liiga-aloitus oikeuttaa sijaan 7 (8 joukkuetta). Kolme loppupään joukkuetta ovat taulukossa pienellä erolla toisiinsa.

Toivotaan raumalaisnaisille parempaa menestystä seuraavalla kierroksella Porissa 16.-17.11.2019.

GH:n liiga-avaus Kuopiossa

GH:n liigajoukkueen avauskierroksen tulos oli varmasti odotuksia heikompi. Smashin naisten tavoin sijoitus kierroksen jälkeen on nyt taulukon loppupäässä, mutta kauden ollessa vasta alussa tilanteet varmasti vielä muuttuvat.

Parempaa menestystä odotetaan liigan seuraavalla kierroksella Lahdessa 16.-17.11.2019.

Kierroksen kooste tästä.

Naisten valtakunnansarjaa Raumalla

Lauantaina pelattiin naisten valtakunnansarjassa lohkon 2 toinen kierros Rauman keilahallissa. Kotijoukkue GH oli kierroksen kolmanneksi paras joukkueella Tuula Vainio, Amanda Leppänen, Sirpa Viljanen ja Ann-Marie Tahkoniemi. Parhaiten joukkueesta kierroksella onnistui Vainio neljän sarjan keskiarvollaan 175,75.

Turkulainen TuUL:n joukkue vei lohkon kärkipaikan GH:lta pienimmällä mahdollisella eli 1 pisteen erolla. Rauman kierroksen paras ja kolmantena oleva Seiskat Tampereelta tavoitti myös GH:ta.

Lohkon pelit jatkuvat Tampereella 16.11.2019 Kaupin Keilahallissa.