Keilaseura Klotti ry kiittää tukijoitaan
Yhteistyössä:

Klotti ja Pensselköör jäivät pisteittä

Rauman sarjan 3. kierros pelattiin maanantaina ja ilman pisteitä jäivät otsikossa mainitut seurat. Molemmat myös putosivat sarjataulukossa kaksi sijaa alemmas. Pensselköör menetti kärkipaikan ja Klotti putosi nyt sarjan peränpitäjäksi yhden kierroksen huilanneena.

Klotti pelasi kierroksen Tefoa vastaan käyttäen haamupelaajaa. Peli eteni tasaisea kolmatta sarjaa lukuunottamatta. Ensimmäisen sarjan puhtaat tulokset olivat samat ja Tefo vei sarjan 27 tasoituspisteellä. Toisessa sarjassa voitto liukui Tefolle 2 tasoituspisteellä. Kolmannessa sarjassa eroksi kertyi 53 pistettä. Kokonaispisteet siis 6-0 Tefolle.

Sarjan tasaiseen kärkeen nousi nyt GH 3-joukkue.

Kierroksen tulokset tarkemmin.

Veteraanien liitto-ottelu

Rauman Keilailuliiton veteraanikeilaajat mittellivät perinteisessä liitto-ottelussa turkulaisia kanssaveljiä ja -sisaria  vastaan torstaina 24.10.2019.

Kisa käytiin 8-henkisin mies- ja 4-henkisin naisjoukkuein - lopulliset tulokset yhdistettiin ottelun tuloksiksi.

Turkulaiset veivät voittopokaalin mennessään 570 pisteen marginaalilla, miesten eron ollessa 49 ja naisten 521 pistettä.

Vieraiden parhaina palkittiin Erkki Wiik ja Seija Nurmi. Kotijoukkueen vastaavat Jaakko Räikkönen ja Tuula Vainio.

Smash aloitti Kotkassa

Naisten liigapelit alkoivat kahdella pelatulla kierroksella Kotjkan uusitussa keilahallissa. Rataolosuhde oli kaikille haastava ja tällä kertaa Smashin liiga-aloitus oikeuttaa sijaan 7 (8 joukkuetta). Kolme loppupään joukkuetta ovat taulukossa pienellä erolla toisiinsa.

Toivotaan raumalaisnaisille parempaa menestystä seuraavalla kierroksella Porissa 16.-17.11.2019.

 

 

GH:n liiga-avaus Kuopiossa

GH:n liigajoukkueen avauskierroksen tulos oli varmasti odotuksia heikompi. Smashin naisten tavoin sijoitus kierroksen jälkeen on nyt taulukon loppupäässä, mutta kauden ollessa vasta alussa tilanteet varmasti vielä muuttuvat.

Parempaa menestystä odotetaan liigan seuraavalla kierroksella Lahdessa 16.-17.11.2019.

 

Kierroksen kooste tästä.

 

Naisten valtakunnansarjaa Raumalla

Lauantaina pelattiin naisten valtakunnansarjassa lohkon 2 toinen kierros Rauman keilahallissa. Kotijoukkue GH oli kierroksen kolmanneksi paras joukkueella Tuula Vainio, Amanda Leppänen, Sirpa Viljanen ja Ann-Marie Tahkoniemi. Parhaiten joukkueesta kierroksella onnistui Vainio neljän sarjan keskiarvollaan 175,75.

Turkulainen TuUL:n joukkue vei lohkon kärkipaikan GH:lta pienimmällä mahdollisella eli 1 pisteen erolla. Rauman kierroksen paras ja kolmantena oleva Seiskat Tampereelta tavoitti myös GH:ta. 

Lohkon pelit jatkuvat Tampereella 16.11.2019 Kaupin Keilahallissa.

Kierroksen tarkemmat tulokset tästä