Keilaseura Klotti ry kiittää tukijoitaan
Yhteistyössä:

PS 5. kierros

Paikallissarjan kärkikaksikko eteni edelleen vakaasti ottamalla täydet 6 sarjapistettä.
Neljän pisteen voittoon ylsivät Klotti ja GH3-joukke.
Kärki on karkumatkalla, mutta lopuista sijoista on vielä tiukkaa taistoa muiden kesken. Yli 250 pisteen pelattuja tasoituksettomia sarjoja ei tällä kertaa nähty yhtään kappaletta.

Ohessa kierroksen pelit ja sarjatilanne

Veteraanien RAUMA-sarja 5-kierros

Veteraanit pelasivat keskiviikkona kauden viimeisen pelikierroksensa Rauma-sarjassa.
Ensimmäinen peli ja vastuksena Keila-89 naiset oli taas vaikea aloitus aamulle. Selkeä tappio tuli nyt ilman tasoituksiakin. Kumpikaan joukkue ei kaatojonoilla juhlinut, mutta pisteet kuitenkin naisille 4-0!
Toisena vastuksena GH joutui antautumaan pistein 1-3. Kokonaistuloksessa päästiin jo paritulokseen Sepon loistavalla 257 tuloksella.
Päivän viimeisessä ottelussa tulostasomme säilyi lähes samalla tasolla edellisen pelin mukaisen ja pisteet kotiin 4-0.

Klotin pelit keskiviikkona:

Loppukaudella on vielä jäljellä suositut kuukausittaiset Baker-pelit. Katso tarkemmat ajat Klotin tapahtumista.

3 pisterohmua paikallissarjassa

Paikallissarjan kolme pisterohmua olivat GH:n 1-joukkue, GS ja Tefo, jotka kaikki keilasivat yli 600 pisteen pelikohtaisella keskiarvolla. Kaikki saivat myös täydet 6 sarjapistettä kierrokselta.
Kolmas kierros oli edellisen tavoin vaikea Klotille. Kärkikaksikko pysyi sijoituksissaan ja illan nousija oli Tefo kiilaten nyt kolmanneksi.
GS:n juniori Konsta Rautiainen esitti hienoa peliä keilaamalla joukkueen ankkurina 211,6 tasoituksettomalla keskiarvolla 635 pistettä.

Ohessa kierroksen pelit ja sarjatilanne

Kärkikaksikko hyvässä vireessä

Paikallissarjan kärkikaksikko GH:n 1-joukkue ja GS jatkoivat vahvoja esityksiään illan kierroksella. Molemmat keilasivat yli 600 pisteen pelikohtaisella keskiarvolla.
Näiden kahden lisäksi myös Keila-89 2-joukkue saalisti täydet 6 sarjapistettä. Keila-89 2 nosti itsensä samalla taulukossa kolmanneksi.
saivat myös täydet 6 sarjapistettä kierrokselta. Klotin kierros oli edelleen pisteetön kärkijoukkuetta vastaan. Keila-89 ja GH joukkueet parantelivat seuran sisäisiä järjestyksiään taulukossa. Illan hulppeimmista sarjoista vastasivat Risto Partinen (257,290),Jouni Mäenpää (289) ja Konsta Rautiainen (266).

Ohessa kierroksen pelit ja sarjatilanne

Klotilla pisteetön ilta

Paikallissarjan toinen kierros oli vaikea Klotille ja Keila-89 1-joukkueille, näiden jäädessä maanantai-illan kierroksella ilman pisteitä. 6-0 tuloksilla asemiaan paransivat Keila-89 2-joukkue ja GH 1-joukkue, joka ainoana ylsi ilman tasoituksia yhden pelin yli 200 pisteen keskiarvoon.
Monia keilaajia tuntui askarruttavan RKL:n turnauksen poikkeuksellisen oikukas rataolosuhde.

Ohessa kierroksen pelit ja sarjatilanne